EHBO cursus

EHBO Cursus volgen? Wij geven onze EHBO cursussen via de F.A.N. methode!

EHBO cursus van First Aid Network™ is een volledig nieuw, uiterst modern trainingssysteem op het gebied van eerstehulp onderwijs.

Het is onze visie dat er altijd een eerstehulpverlener in de buurt zou moeten zijn op plaatsen waar mensen in nood verkeren. Voor het uitvoeren van levensreddende handelingen, maar ook voor het verlenen van de noodzakelijke eerste hulp bij ongevallen of aandoeningen. Wij zijn er van overtuigd dat het vertrouwen in de eigen vaardigheden en de competentie van de hulpverlener, de sleutels vormen voor een geslaagde hulpverleningsactie. Wij hebben dan ook als missie om kwalitatief hoogstaand eerstehulp onderwijs voor een groot publiek bereikbaar te maken. Onderwijs, dat naast opbouwen van competentie, sterk gericht is op het opbouwen van het vertrouwen in de eigen vaardigheden.

Op die manier hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan het redden van levens en het beperken van blijvend letsel. Deze cursus is met name geschikt voor hulpverleners die naast het optreden in acute situaties meer verdieping willen hebben in veel voorkomende ziekten en letsels. Deze cursus is gelijkwaardig aan onder andere de cursus van het Oranje Kruis of het Rode Kruis.

Alle FAN cursussen bieden de volgende voordelen voor de cursist namelijk:

  • Doormiddel van een unieke leermethodiek
  • Modern cursusmateriaal
  • Veilig leerklimaat
  • Veel vaardigheidstraining
  • Evenals een praktische cursus

Het F.A.N. certificaat wordt niet alleen in Nederland erkend maar ook internationaal.

Onze cursussen zijn ontwikkeld voor de steeds veeleisender vraag van MKB- en grote ondernemingen, locale en nationale overheden, stichtingen, verenigingen, onderwijs- en zorginstellingen, maar ook politie, brandweer en defensie.

LifeCare C & S gebruikt de F.A.N. opleiding dan ook veelal als basis om in een later stadium bedrijfsgericht les te geven.

EHBO cursus

Heb je een vraag groot of klein? Wij staan voor u klaar!

Kom bijvoorbeeld eens langs voor kopje koffie of neem contact op via het contactformulier op de contactpagina!